Brugertilladelser i Fenerum

Brugertilladelse er lokaliseret i venstre bund under "Organisations" og kan kun benyttes af admins.

Hvad er Brugertilladelser eller "User permissions" funktionen?
Første gang du logger ind i Fenerum, med informationer som bliver sendt til dig af os, bliver du automatisk Admin af denne Fenerum konto. Efterfølgende er det admins job at tilføje medarbejder eller eksterne, og angive hvilke tilladelser de skal havde i Fenerum. Dermed kan man bestemme om en ansat har muligheden for at oprette fakturaer, afstemme banken eller redigerer organisationens informationer mm.

De forskellige felter og tilladelser.
Is active
Dette betyder at denne Fenerum bruger er aktiv og kan logge in på deres Fenerum bruger. Denne funktion er kun tilgængelig for admins, som hermed kan "Deaktivere" bruger, som ikke længere skal havde adgang til Fenerum.

Admin
Ved at have admin feltet slået til, har man automatik adgang til alt i Fenerum.
Admin tilladelsen er kun til de bruger, som din virksomhed bestemmer skal kunne benytte sig af alle funktioner og det er dit ansvar som admin ikke at give admin tilladelse til de forkerte.

Receive report
Det er muligt, som admin at få tilsendt en månedlig report.
Denne report indeholder: (Indsæt)

Receive payment not set up notification
Dette felt skal være slået til hvis man ønsker at modtage en besked (email), hvis en konto ikke har sat den korrekte betalingsmetode op på deres abonnement.

Hvad betyder "Read-only"
Read-only er præcist hvad du troede det er, muligheden for at se alt. Det vil sige at ved at give adgang til "Billing Read-only", så kan denne bruger nu se alle kunder, abonnementer, fakturaer, faktura statusser, kunde emails, transaktioner og betalinger. Dermed alt visuelt under kategorien "Billing".

Hvad betyder "Configuration-access"
Venter på at Greg giver en beskrivelse

Hvad betyder "Full-access"
Ligesom med "Read-only", så angiver "Full-access" at denne bruger nu har fuld adgang til alt under den valgte tilladelse.

background logo

We invoice 2 billion DKK annually for our customers. Let's put your invoicing on autopilot today!